ПРОИЗВОД

Квалитетот на прво место, загарантирана безбедност

 • Искуство во индустријата

  Имаме 15-годишно искуство во индустријата со висок напон, снабдување со материјали за проекти EPC во повеќе од 20 земји, го намалуваме отвореното време за дизајн и производство, го скратуваме периодот на производство.

 • Контрола на квалитет

  Компанијата го усвои системот за квалитет ISO 9001, системот за животна средина ISO 14001 и сертификатот за здравје и безбедност при работа OHSAS 18001.

 • Силен тим за истражување и развој

  Повеќе напредни материјали, пооптимизирана структура, подобри перформанси, посигурен квалитет на производот.

 • Поволна услуга

  Ние секогаш се придржуваме до целта на „развој насочен кон клиентите, ориентиран кон услуги“ постојано да ги исполнуваме очекувањата на клиентите и да соработуваме со вас.

РАЗВОЈ НА КОМПАНИЈАТА

Да го подигнеме нашиот развој на повисоко ниво

СЕРТИФИКАЦИИ

Ќе ги зголемиме и зајакнеме партнерствата што ги имаме.